Hvorfor gør jeg dette? Jeg føler bare jeg ikke kan fokusere i dag! Jeg føler, at jeg ikke nyder mit job som jeg plejede. Hvad er der galt med mig?

JEG HAR BRUG FOR EN PAUSE!

Når du er CEO, oversygeplejerske, mor, kan leder af janitorial tjenester og chief håndværk koordinator, livet efterlade dig lidt trætte undertiden. Som en virksomhedsejer er du dine mest værdifulde ressource, så det giver mening at tage sig af dig selv! Hvornår

du begynder at føle overvældet, det er vigtigt at vide, hvornår at bremse ned og tage en pause. Nedenfor finder du 10 tips til at hjælpe dig med at tage en ferie forkæle og forny.

1) liste A DAY OFF: Ofte når vi er den travleste er når vi har brug for en pause mest. Skrive en dag i kalenderen netop for dig. Love at nyde din tid ud. Slukke den

computer, og ikke tager telefonen. Lad ikke skyld, eller en liste med forestående frister stjæle din afslapning og nydelse for dagen.

2) gøre tid FOR den særlige relationer i dit liv: Gå på en date med dig er din mand. Nyd en kop gourmetkaffe med en veninde. Stjæle væk på en mor og datter/søn morgenmad. Skrive en særlig note til en ven eller ægtefælle at lade dig vide, hvordan

du føler om dem. Give nogen en lang meningsfuld knus. Bruge lidt ekstra tid krammer med dine børn inden sengetid.

3) tage tid til at fejre: Fyldes op en ferie. Invitere en ven til en “bare fordi” frokost. Bestil ud for pizza. På vores hus har vi en tradition, der hedder “pyjamas fest”. Når vi skal fejre, vi alle komme ind i vores pyjamas ekstra tidligt, få alle vores puder og tæpper, pull ud sofa-sengen, putte sig,

Se en speciel film, og fortælle hinanden historier. Dette er en særlig oplevelse, at hele familien virkelig ser frem til!

4) FORKÆLE: Forkæl dig selv med et stearinlys tændt skumbad. Lyt til nogle beroligende musik. Læs en saftig Romantik roman. Tage en dag i spaen. Nyd nogle solen på stranden. Nyde et glas vin og se solnedgangen i din baghave. Hvorfor ikke købe dig en buket blomster?

5) NÆRING din krop: Forkæl dig selv med masser af søvn, spise afbalancerede måltider, drikker masser af vand og tage vitaminer. Hvis du har negligerer en helbredsundersøgelse, nu er det tid til at planlægge det! Når du tager sig af din krop, du har mere energi og føler

gladere.

6) få ud af at stol & Vær: sidder på din kontorstol hele dagen er ikke præcis den ideelle træning. Gå til gymnastik, tage en spadseretur gennem parken eller tage en dukkert i swimmingpoolen. Tage i et spil golf, squash eller tennis. Motion er en dokumenteret stress reducer!

7) CATCH A RAY af SOLSKIN: Husk sangen “Jeg går på solskin, godt… og ikke det føler sig godt? ” Der er intet mere energigivende derefter føle solen på dit ansigt og indånde noget frisk luft. Tilbringe tid i din have, spille bold med børnene, eller tage en tur til parken. Jeg nyder at tage en “karakter

Walk”lige i min baghave. Jeg gå langsomt ser på hver blomst, og virkelig at tage hver detalje i igen som om for første gang.

8) være et barn FOR en dag: Glem dit ansvar for blot én dag. Lægge væk din “to do liste” og svælge i alle de ting du gerne vil gøre, men ikke bør. Lad dit hus blive rodet, sove, spiser en is sundae til aftensmaden og se, du er en sjov film. Udgør en fjollet sang. Sætte på din favorit CD og dans! Blande en batch af monster størrelse cookies! Lad den lille dreng i din komme ud og spille!

9) forny din ånd: I travlhed af liv, vi glemmer ofte at tage stille tid for os selv. Jeg vil opfordre dig til at tage tid til journal, dagdrømme, læse skrifterne og meditere. I stilhed, du kan tune ind på hvad der virkelig betyder noget for dig. Tag tid til at lytte til jeres hjerte, reflektere og ære den rolige stemme inden for.

10) få en MAKEOVER: føler du dig smuk når du ser i spejlet? Hvis ikke, du fortjener! Når du ser godt, føler du

God. Få en ny frisure eller en manicure. Forkæl dig selv og købe et nyt outfit. Prøv en ny parfume.

MIN PERSONLIGE UDFORDRING TIL DIG:

Alt arbejde og ingen play gøre Jack en kedelig dreng! Må ikke vente, indtil du føler dig udbrændt at tage en pause. Jeg udfordrer dig til at tage ud din pen, bladre gennem din kalender og planlægge dig selv en dag ud. Når du er veludhvilet, har ou en nyfunden energi, gnist og passion for at drive dig frem til succes!