gentoftebarokdage.dk

Slægtsforskning fører: Fordele og ulemper

Arbejder slægtsforskning kundeemner kan være en effektiv måde at opbygge dit netværk marketing forretning. En af de største forhindringer, som du står over for i rekruttering har allerede blevet overvundet for dig–at få udsigt til at købe ind i netværk marketing som en legitim forretningsmodel.
Dog er arbejder slægtsforskning kundeemner langt fra perfekt. Den person, du kalder på en Genealogi liste kan være meget tilfredse med deres nuværende mulighed og ikke åbne til at kigge på noget. De kunne være en engroskunde, og ikke arbejder virksomheden. De kunne være inaktive, og/eller ud af industrien helt.
En af de største trusler mod arbejder slægtsforskning kundeemner er gør-ikke-opkald-registreringsdatabasen. For nylig, antallet af telefonnumre, der er registreret hos gør-ikke-opkald registreringsdatabasen overgik 100 mio. Dette antal er væsentlig, fordi registreringsdatabasen har kun været i drift i over to år.
Vi personligt løb over 100.000 slægtsforskning fører gennem en DNC skrubbe proces, og fandt, at ca 1/3rd af personer på listen var på gør-ikke-opkald registreringsdatabasen. I nord østlige stater var at antallet over 50%.
Vi har selv haft flere klienter kontaktet af Federal Trade Commission, fordi de blev vendt af en person på en Genealogi liste, som også var på gør-ikke-opkald registreringsdatabasen. De står over for den meget reel mulighed for en $11.000 bøde. Heldigvis ingen af vores klienter blev idømt en bøde, men de var sikkert rystet.
Hvis du vil kalde slægtsforskning kundeemner, beskytte dig selv ved at have din liste skrubbes mod gør-ikke-opkald registreringsdatabasen. Mange virksomheder leverer denne service – Sørg for, at du beskæftige sig med en velrenommeret. Et selskab vi plejer at anbefale til vores kunder på grund af deres fremragende service er www.DNCScrubbing.com.
Selv med disse ulemper er der stadig masser af grunde til at arbejde slægtsforskning kundeemner. De er meget billige sammenlignet med de fleste mlm lead kilder (selv efter DNC skrubbe), og hvis du tilfældigvis til at lande en stor spiller, det kan være det bedste, der nogensinde kunne ske for din virksomhed.
Der er mange måder at dyrke din virksomhed. Arbejder kundeemner er en af de store metoder til dette – og der er mange typer af kundeemner, samt et utal af kundeemner virksomheder. Ingen bly liste er perfekt. Der er ulemper og fordele til hver enkelt. Sætte dig selv for dine kundeemner – ved, hvem du køber dem fra, hvad de er nøjagtig (dvs. slægtsforskning fører), konverteringsfrekvens, og hvis de er DNC skrubbes (for at spare dig selv en hovedpine fra FTC).
Være smart om slægtsforskning fører er en god forretning flytte.

2 Kommentarer

  1. préstamo

    Si está buscando un buen préstamo personal o un préstamo rápido, consulte esta página.

  2. kamagra price

    Needed to write you this very small word to help thank you very much yet again with the stunning tips you have shown on this website. This is so unbelievably open-handed with you to provide without restraint what exactly numerous people would have supplied for an electronic book to help with making some profit on their own, principally since you might well have tried it in the event you wanted. Those basics additionally acted as a easy way to be aware that many people have a similar desire just as mine to figure out a great deal more concerning this condition. Certainly there are a lot more enjoyable instances ahead for folks who check out your blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.